Rendezd: Dátum szerint | Most Rates | Legtöbb megtekintés szerint | Hozzászólások szerint | Abécé sorrend szerint
Ha szeretnéd tudni hogyan szórakozhatsz többet kevesebb pénzért, hogyan intézheted jobban a pénzügyeidet valamint hogyan érj el pénzügyi függetlenséget akkor ez az esemény az, amelyen mindenképpen részt kell venned.
Négy napos kulturális fesztivál a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, a Kolozsvári Zsidó Hitközség és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége szervezésében Kolozsvárott Európa Ifjúsági Kulturális Fővárosában, 2015. október 7-11. között.
CONNECTOREurópai emberek ezrei szenvedélyesek a non–formális tanulás iránt, illetve százezrek (vagy akár milliók) hasznosítják ezt. Ez az esemény nekük van szentelve és olyanoknak is, akik szivesen megosztanának és közösen fejlesztenének ki olyan tanulási módszereket és jelentőségteljes eszközöket, amelyek úgy a személyi, mint szakmai szintre vannak kihatással.

Eljött az ideje, hogy a non–formális oktatásnak legyen egy saját ünnepe. A CONNECTOR egy olyan interaktív esemény, amely olyan európai emberek százainak teremt lehetőséget, akiknek a non–formális tanulás egy olyan választás lehet, amely kiegészíti a formális tanulást.
COM’ON Kolozsvár (Ifjúsági Részvételi Költsévetés)
A részvételi költségvetési folyamat feltételezi az állampolgárok bevonását egy demokratikus tanácskozásba és döntéshozásba. Így optimális módozatokat dolgozhatnak ki a közpénzek elköltését illetően.

A projekt célja az, hogy a fiatalok bevonásával gyakorlatba ültessünk egy ifjúsági részvételi költségvetési folyamatot. Ennek alapján Kolozsvár városa anyagi támogatásban részesíti a legtöbb szavazatott kapó ifjúsági közösségi kezdeményezést a Kolozsvár 2015 Ifjúsági Főváros program keretén belül.
Let's SHARE Cluj/Kolozsvár!
A „Let’s SHARE Cluj” projekt célja az, hogy a helyi közösséget arra ösztönözzük, hogy külföldön és itthon is népszerűsítsék a városunkat, illetve az Európai Ifjúsági Főváros címet, amelyet Kolozsvár nyert el a 2015-ös évre.

Hogyan „SHARE-eljük Kolozsvárt”? Arra bíztatjuk a Kolozsváron élő vagy a Kolozsvárt szerető személyeket, hogy osszák meg a kellemes élményeiket, amelyeket erről a városról szereztek utazásaik során és örökítsék meg a pillanatot egy fényképpel, amihez a #sharecluj hashtag–et csatolják. Akár egy vakáción vagyunk, akár egy üzleti utazáson, vagy éppen egy kedves baráttal való beszélgetés közben, Kolozsvárt mindenhova magunkkal vihetjük.