Rendezd: Dátum szerint | Most Rates | Legtöbb megtekintés szerint | Hozzászólások szerint | Abécé sorrend szerint
15 000 jegy már elkelt az Untold Fesztiválra
15 000 jegy már elkelt az Untold Fesztiválra.
Újabb 10 ezer elérhető mától


Az Untold Fesztiválra a szervezők január 20-ig 15 ezer jegyet adtak el. Köszönhető ez annak, hogy olyan nagy nevek fémjelzik ezt a rendezvényt, mint David Guetta és Avicii. Az első 15 ezer jegy közül 10 ezret azoknak adtak el, akik a www.untoldfestival.com oldalra regisztráltak.

Az újabb fajta – ezúttal Early Pre-Sale – jegyek január 21-től elérhetőek február 15-ig. Az áruk 249 lej+járulékos költségek. Ezek már nem csak az Eventim hálózaton keresztül elérhetőek, hanem a rendezvény saját értékesítési rendszerén belül is Kolozsvárott és az ország más városaiban. A hálózatba került városok listáját hamarosan közlik a szervezők a fesztivál facebook oldalán.

http://untoldfestival.com
https://www.facebook.com/UntoldFestival
A BCR lett Kolozsvár 2015 hivatalos bankja
A BCR lett Kolozsvár 2015 Európa Ifjúság Főváros hivatalos bankja


A Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Főváros hivatalos partnere lett a BCR, Románia legnagyobb kereskedelmi bankja, miután megkötötték a partnerségi egyezményt a Share Kolozsvár Föderációval, az Európai Ifjúsági Főváros projekt koordinálásáért felelős civil szervezettel. A szerződéskötést a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal is támogatja.
Let's SHARE Cluj/Kolozsvár!
A „Let’s SHARE Cluj” projekt célja az, hogy a helyi közösséget arra ösztönözzük, hogy külföldön és itthon is népszerűsítsék a városunkat, illetve az Európai Ifjúsági Főváros címet, amelyet Kolozsvár nyert el a 2015-ös évre.

Hogyan „SHARE-eljük Kolozsvárt”? Arra bíztatjuk a Kolozsváron élő vagy a Kolozsvárt szerető személyeket, hogy osszák meg a kellemes élményeiket, amelyeket erről a városról szereztek utazásaik során és örökítsék meg a pillanatot egy fényképpel, amihez a #sharecluj hashtag–et csatolják. Akár egy vakáción vagyunk, akár egy üzleti utazáson, vagy éppen egy kedves baráttal való beszélgetés közben, Kolozsvárt mindenhova magunkkal vihetjük.
Európai Ifjúsági Fórum KolozsvártEurópai Ifjúsági Fórum Kolozsvárt


Elkezdődött az Európai Ifjúsági Fórum Közgyűlése Kolozsváron. A közgyűlésre mintegy 50 országból érkeztek fiatalok, akik az ifjúsági politikákkal megbízott hivatalos személyekkel találkozhatnak. Az eseményen jelen van Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa is, Cristian Cosmin ifjúságügyi államtitkár és Emil Boc, Kolozsvár polgármestere is.