Szerző: admin on 12-08-2015, 12:48
Kultivál – kultúra az ifjúság szemszögéből

Kultivál –  kultúra az ifjúság szemszögéből


Negyvennyolc óra múlva két napig a kultúrakedvelők magukba szívhatják a különböző művészetek sokszínűségét . A Kultivál erre teremt lehetőséget, ahol a hat különböző régióból érkező fiatalok fotókiállításait, színpadi produkcióit, zenei előadásait lehet majd megtekinteni. Emellett a régiók íz- és fűszervilága szerint elkészített bográcsosokat is meg lehet majd ízlelni. Este a zárógála után rendhagyó gitáresttel, majd ezt követően egy fergeteges Bulgakov-afterpartyval búcsúzunk.

Örömmel értesültünk arról, hogy rendezvényünket megtiszteli Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki a zárógálán beszédet mond. A jó hírt fokozva: végül Kárpátaljáról érkezik egy 5 fős csoport az EMKE jóvoltából.

Továbbá a zárógálán felszólal Hegedűs Csilla, az RMDSZ ügyvezető alelnöke Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere, Gergely Balázs, a Kolozsvári Magyar Napok főszervezője. A gála keretén belül oklevélátadásra is sor kerül: május utolsó és június első hétvégéjén, Árkoson Értékfeltárás a helyi közösségekben címmel akkreditált képzést szervezett az EMKE és az NMI az RMDSZ támogatásával. A képzés elvégzését igazoló tanúsítványokat a Kultivál gálaestjén osztják ki.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk augusztus 14-15 között a Bánffy-palota udvarán, Kolozsvár szívében.
Hozzászólások:

Hozzászólok: