Szerző: admin on 22-05-2015, 20:13
STEPS Nemzetközi Kortárs Táncfesztivál
Correr o Fado - Quorum Ballet - Portugália

Május 20-án kezdődött el a STEPS Nemzetközi Kortárs Táncfesztivál, amit már második alkalommal szerveznek meg. A fesztivál június 21-ig tart, és június 2-án lesz az első előadás.

A fesztivál főszervezője a Steps Egyesület, de Kolozsvári Magyar Opera is jelentős szerepet vállal, hiszen az események nagy része itt lesz. Igényes előadásokra van kilátás, hazai és külföldi művészektől egyaránt. Lesznek formabontó megoldások, és Kolozsváron még nem látott előadások is.
„A STEPS szerencsésen kiegészíti Kolozsvár nyári kulturális fesztiválsorozatát. Az Opera nemcsak hellyel és művészeti tanácsadással kapcsolódik a szervezésbe, hanem saját technikai-műszaki logisztikájával is hozzájárul a sikeres lebonyolításhoz. A társulat Stravinsky Le Sacre du Printemps (Tavaszi áldozat) balettjével zárja a fesztivált Jakab Melinda rendezésében” –, nyilatkozta Szép Gyula, a Kolozsvári Magyar Opera igazgatója.

Jegyeket vásárolni a: - a STEPS standnál a Kolozsvári Magyar Opera előcsarnokában
- Nemzeti Színház jegyirodájában
-www.biletmaster.ro honlapon lehet.
A jegyek ára 25 és 120 lej között lesz. Diákok figyelem! Minden előadásra lesznek kedvezményes jegyek, korlátozott számban, amiket csakis a STEPS standnál lehet majd megvásárolni, diákigazolvány felmutatásával.

Bővebb információ: www.stepsfestival.ro és www.magyaropera.ro oldalakon.


Nagy Péter

Hozzászólások:

Hozzászólok: