Szerző: admin on 18-05-2015, 23:31
EMPOWERING YOUTH - ahogyan mi láttuk

Tartalmas szombat után éjjel igényes szórakozásra volt lehetőség a Day15 által szervezett mini-fesztiválon. A tömeg és a hely adott, az előadók pedig sorra jöttek. Lézengős, lazítós chill-party hívogatta, és tartotta ott az érdeklődőket. Ebbe a laza sorba illeszkedett a XXANAXX nevű lengyel banda is, akik csillogtak a sötét zugban. Fellépésük után elcsíptük őket egy rövid interjúra:

Tudtatok-e arról, hogy milyen eseménysorozat keretében lettetek meghívva?

Tudtunk a fesztiválról, de a Day15-ről és az ififővárosról nem.

Felléptetek már valaha Romániában?

Nem, ez volt az első alkalom itt, de tegnap felléptünk Magyarországon, Budapesten. Ebben az évben ez a második alkalom, hogy külföldön koncertezünk. Örülünk, hogy itt lehetünk, és zenélhetünk. Gyönyörű hely, és vagány fesztivál.

Volt időtök megnézni a várost?

Igen, járkáltunk a városban, mint valami hülyegyerekek egy fényképezőgéppel, és mindent lefotóztunk. Hülyének tűnhettünk, de imádjuk az új helyeket.

Tehát élveztétek?

Igen, vagány volt, és ettünk is egy jót, de egy dolog rossz Kolozsvárban, mégpedig az, hogy nem találtunk tradicionális éttermeket, hagyományos ételekkel. Találtunk jó kaját, de nem ilyet. Én például salátát ettem.

Szerintem vannak ilyen éttermek, de lehet igazatok van.

Talán majd holnap találunk, mivel csak délben megyünk el, vagy később.

Ti alkotjátok a teljes bandát?

Igen, és már két és fél éve működünk.

A kezdetektől aktívak vagytok?

A legelejétől, mert három hónappal az első három-négy dalunk felvétele után már koncerteztünk, és azóta is folyamatosan. Rengetek koncertet adunk, így kicsit fáradtak vagyunk, de ez volt az álmunk. Mikor az emberek éneklik a dalainkat, hú, az energiát ad!

Ki hívott meg titeket?

Tavaly szerepeltünk a Poznan-i Balcony TV-ben, és szerintem általuk jutottunk el ide, de nem teljesen biztos, az ilyen dolgokat a menedzserünk intézi. Nekünk csak kiadja, hogy na most ide és ide megyünk, mi pedig csak beülünk a buszba, és megyünk valahova.

Olyan, mint egy átlagos munka, amit el kell végezni?

Nem, nem úgy kezeljük, mint „egy szimpla munkát”, de olyan sok koncert van, hogy nekünk egyszerűen lehetetlenség lenne mindent megjegyezni. Mi inkább a zenekészítésre és a jó teljesítményre koncentrálunk.

Most épp turnén vagytok, vagy csak oda mentek, ahova hívtak?

Mi állandóan turnén vagyunk.

Egy turné az életetek?

Igen, egy nagy turné, sok koncerttel. Általában Lengyelországban koncertezünk, de egyre többet hívnak külföldre is.

Kezdtek ismertek lenni...

Remélem, ez az álmunk. Például itt Romániában nem ismernek minket, mert itt nem vagyunk népszerűek, de ez a koncert elképesztő volt, és ez a fesztivál is. Reméljük nem ez volt az utolsó alkalom, hogy itt léptünk fel.


Nagy Péter

Hozzászólások:

Hozzászólok:
Válasz
  • Csoport: Guests
  • Regisztráció időpontja: --
  • Állapot:
  • 0 Hozzászóláss
  • 0 Hírs
^
Como empreender com pouco dinheiro através da internet

<a href="http://qualificacaodigital.com/curso-formula-negocio-online/">
;formula negocio online</a>


Aprender como empreender com pouco dinheiro não é fácil, mas se o empreendedor seguir alguns passos fundamentais do empreendedorismo, ele consegue criar um projeto online de sucesso com pouco investimento.

Eu vou mostrar neste artigo como qualquer pessoa, independente da situação financeira pode começar empreender online com pouco dinheiro e ter o seu próprio negócio lucrativo em médio / longo prazo.

É importante salientar que, este artigo é voltado para pessoas que desejam abrir um negócio online com pouco dinheiro e não para pessoas que querem ganhar dinheiro na internet sem investir em nada.

Como empreender com pouco dinheiro
Empreender nem sempre é fácil, é preciso um bom preparo. Para abrirmos qualquer tipo de negócio, principalmente na internet, devemos ter um valor para investimento, porém nem sempre temos condições suficiente.

As pessoas me perguntam como abrir o próprio negócio com pouco dinheiro e a minha resposta é sempre a mesma: Comece empreender na internet.

Mesmo que a pessoa tenha um negócio físico ela precisa trazer este negócio para internet, não somente porque empreender online é mais barato, mas por conta da abrangência que é gigantesca.

<a href="http://qualificacaodigital.com/curso-formula-negocio-online/">
;formula negocio online</a>