Szerző: admin on 29-01-2015, 14:54
Schanda Tamás: „Kolozsvár minden magyar fiatal fővárosa legyen!”
Közel hetven magyar szervezet képviselői vettek részt a tegnap esti Youthmeeting.hu eseményen, a Kolozsvár 2015 Európai Ifjúsági Főváros programsorozat keretén belül. Az esemény célja egy olyan keret kialakítása volt, ahol a projektben résztvevő magyar ifjúsági szervezetek és partnereik találkozhatnak. Az EMTE Aulájában helyet kapott rendezvény sok érdeklődő fiatalt vonzott.

A rendezvényen Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere, Schanda Tamás, a magyarországi ifjúságpolitikáért felelős államtitkár-helyettes, Mile Lajos, Magyarország kolozsvári főkonzulja, Vákár István, Kolozs megye tanácsának elnöke, Tudor Ogner, a Share Föderáció részéről, Szórád Gábor, a Magyar Ifjúsági Konferencia elnöke, valamint Borzási Sarolta, Share magyar ügyekért felelős alelnöke ismertették a jelenlévőkkel a projekt mibenlétét, előnyeit, jelentőségét és a benne rejlő lehetőségeket.

Az eseményt az előtérben tartott jó hangulatú beszélgetés zárta, ahol a jelenlévők kötetlen keretek között tudták elkezdeni, folytatni a kapcsolatok kiépítését.
Ez az esemény is azt bizonyította, hogy mindenkinek megvan a helye az Európai Ifjúsági Fővárosban, közösen valósítjuk meg ezt a projektet.

Hozzászólások:

Hozzászólok: