Szerző: admin on 3-11-2015, 12:02
Kontrasztkiállítás Kolozsváron

2015. november 3-án nyílik meg Kolozsváron a Kontrasztkiállítás. A kiállítás idén már 8 helyen volt látható, közel 7 ezren látogatták meg, nagyrészt iskolai csoportok.
A Kontrasztkiállítás egy ingyenes, család- és ifjúságmentő prevenciós kiállítás. A Református Egyház és a Rendőrség közös család- és ifjúságmentő projektje. A Kontrasztkiállítás egy olyan multimédiás kiállítás, amely a látogató minden érzékszervét megdolgoztatja, de elsősorban elgondolkodtat, és igyekszik pozitív döntésre segíteni.
A fiatalok és a családok életét érintő legfontosabb kérdéseket hozza felszínre, méghozzá kíméletlenül őszintén. A Kontrasztkiállítás anyagát a Kisvárdai Református Ifjúság készítette. Így - sok más értéke mellett - különlegessége, hogy a preventív tartalmú üzeneteket fiatalok készítették fiatalok számára. Ez a kiállítás egy hatalmas sikoly, nem simogat, hanem felráz, nem udvarias, hanem kiált ott, ahol a legtöbben némák, építeni akar azokon a pontokon, ahol a fiatalok életében legnagyobb a rombolás.

A kiállítást kedden, november 3-án, 12 órakor nyitja meg Gáll Sándor, az Erdélyi Református Egyházkerület Igazgatótanácsi kancellár- tanügyi előadó tanácsos és Simon Edina konzul, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa részéről, a Bocskai/Avram Iancu tér 15 szám alatt található IKE klubban.

forrás: meghívó

Hozzászólások:

Hozzászólok:
Válasz
  • Csoport: Guests
  • Regisztráció időpontja: --
  • Állapot:
  • 0 Hozzászóláss
  • 0 Hírs
^
Mas que você saiba que não é arquivo, rápido ou simples como muitos andam dizendo por ai.


Entenda que qualquer coisa que você consiga, dependa exclusivamente de você e de suas escolhas. Você não é acreditado em você, não é seu potencial, e é capaz de aprender passo a passo como importar roupas, relógios, tênis, óculos entre outros produtos do exterior.

E mudar completamente sua vida financeira, então não faça o curso Academia do Importador!

Pois o curso Academia do Importador e apenas para as pessoas que estão determinadas e queiram mudar de vida.

Que terão dedicação para assistir e praticar tudo que o Felipe Barcellos ensina no curso Academia do Importador.

Não compre esse curso ou qualquer outra coisa sobre o mercado da importação, é ele qual for.

Não importa quem oferecendo, simplesmente não compre.

Pois de nada vai adiantar ter acesso a todas essas informações importantes que você não pode praticar, se esforçar, ter foco, determinação e acreditação.

Não perca seu tempo e seu dinheiro investindo em algo que você não está certificado e não está no caminho de seu objetivo.

Você está de acordo com isso, ai sim, eu recomendo muito que inicie o curso Academia do Importador agora.

E comece um assistir como vídeo aulas, e absorva tudo que é on-line.