Szerző: admin on 29-10-2015, 14:32
A közönség kérésére meghosszabbították A mi testünk: a belső világunk (Our Body) c. kiállítást, így az december 29-ig továbbra is látogatható.
A neves kiállítást eddig több, mint 25.000-en látogatták meg. Az utóbbi napokban a látogatók száma meghaladta a 2.000 személyt. A kiállítás helyszíne: a kolozsvári Iulius Mall bevásárlóközpont.

„A kiállítás az utóbbi napokban (az esemény hivatalos lezárása előtti napokban) meghaladta a 2.000 látogatót. A látogatók megnövekedett számának és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően meghosszabbítottuk a kiállítás periódusát, így annak kapui december 29-ig nyitva állnak az érdeklődők előtt” – nyilatkozta Heidi Pinchal, a kiállítás szóvivője.

A tanév kezdetétől az eseményt eddig több, mint 100 iskola (a magán és az állami szektorból egyaránt) szervezett csoportja látogatta meg. Eddig összesen 4.000 7 – 18 év közötti diáknak nyílt lehetősége megtekinteni a több, mint 200 darab valóságos emberi testet bemutató kiállítást.
A kiállítást annak hivatalos megnyitójától (július 17-től) számítva több, mint 25.000 személy tekintette meg.

A megelőzésre, az egészségre és az oktatásra fektetve a hangsúlyt, a A mi testünk: a belső világunk című kiállítás szeretné felhívni a figyelmet a saját testünk megismerésének és a mindennapi választásainknak, döntéseinknek a fontosságára. Több tucat információs, magyarázó plakát és egészségügyi szakember várja a látogatók kérdéseit.

Jegyek folyamatosan vásárolhatók az Eventim honlapján.
A kiállítás programja változatlan: folyamatosan látogatható minden nap délelőtt 10.00 és este 22.00 között (este 21.00-kor engedik be az utolsó csoportokat). A 7 évnél fiatalabb gyerekek számára a kiállítás látogatása ingyenes.
A kiállítás szervezői: az Events, szoros együttműködésben a Iulius Mall bevásárlóközponttal.
A kiállítást ajánlja és támogatja: a Kiss Fm Rádió. A kiállítás a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa Program keretében zajlik.
Médiapartnerek: Zile și Nopți, AdMirror, Femeia, Revista Ioana, Men’s Health, National Geographic România, ClujLife, I Love Cluj, Nappoca, cluj.com, Partytude, Revista Bulevard, Ziar de Cluj.
Hivatalos partnerek: Kolozsvár Polgármesteri Hivatal, a kolozsvári Kaszinó épülete, az Amprenta Advertising és a World Class.Hozzászólások:

Hozzászólok:
Válasz
  • Csoport: Guests
  • Regisztráció időpontja: --
  • Állapot:
  • 0 Hozzászóláss
  • 0 Hírs
^
Isso é o que acontece com noventa e nove% das pessoas do mundo que nem sabem quanto custa uma camisa da Hollister inicial nos EUA.

Para essas pessoas ou curso Academia do Importador ou qualquer outro curso de importação que seja.

Mostre uma verdade sem a vida de alguns que são enormes. Expertos e Gurus que promovem o mundo e fundos com seus estudos de importação e investimentos.

Pois na On-line se criou à ilusão que como coisas são simples e fileáceis.

Mas é realidade, ou seja, quem procura um dia de vida, seja o mercado da importação precisa e estuda como as questões "Expertos e Gurus" .

Não diz em seus cursos caros e milagrosos.

Toda a verdade sobre o curso Academia do Importador
Provavelmente o que você fez nenhum artigo para o titulo chamativo e controvérsia.

Pois o curso Academia do Importador e simplesmente fantástico e não foi desenvolvido por nenhum Especialista ou Profissional que conhecesse.

Mas por um rapaz simples, sincero assim como eu e você que aprendeu passo a passo com muito suor, foco e dedicação como importar roupas, relógios, tênis ...