Szerző: admin on 30-10-2015, 14:12
MÁRTON ÁRON BOLDOGGÁ AVATÁSI PERE – BUDAPESTI BEMUTATÓ

2015. október 28-án mutatták be az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermében Maksay Ágnes Márton Áron boldoggá avatási pere című dokumentumfilmjét az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Főváros Budapest Központ szervezésében.

Az est házigazdájaként, elsőként Elekes Botond, az Uránia Nemzeti Filmszínház igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, üdvözölte az erdélyi résztvevőket, és egy személyes történetet osztott meg Márton Áronról.
Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Márton Áron liberalizmusának aktualitásáról beszélt, kiemelve az emlékezés megtartó erejét.
A vetítést megelőző köszöntők sorát Geréd Imre, a Románai Magyar Demokrata Szövetség ifjúságért felelős ügyvezető elnöke, Kolozsvár város önkormányzati képviselője zárta, aki Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármesterének szavait tolmácsolta.

A három részből álló dokumentumfilm megtekintése után Maksay Ágnes, a film rendezője Nagy Mihály történésszel, a Román Kulturális Intézet alelnökével, valamint Kasza László brassói káplánnal, Márton Áron boldoggá avatási perének viceposztulátorával beszélgetett a filmről illetve a per részleteiről. A beszélgetésből kiderült, hogy Márton Áron megfigyelési dossziéja a legnagyobb az irattárban, közel 80 000 oldal.
Az alkotás egy kultúrtörténeti film, amely különböző felekezetű emberek számára mutatja meg Márton Áron nagyságát és példaértékű életét. Úgy vélik, mindenki számára büszkeség, ha egy magyar szenttel többet tisztelhetünk sorainkban.

A film alkotói igyekeznek tudatosítani a nézőkben: mindenki kérheti Isten szolgája, Márton Áron közbenjárását, Erdélyben, az egész Kárpát-medencében vagy bárhol a világon, és ha csodásnak vélt gyógyulás történik valahol valakivel, akkor azt azonnal jelenteni kell a posztulátornak vagy a gyulafehérvári érsekségnek. „Ezzel is segítve, hogy mielőbb a boldogok sorában tisztelhessük Erdély legendás főpásztorát.”
Az esemény végén Szöllősi Tamás köszönte meg mindenki részvételét, hangsúlyozva, hogy Márton Áron élete erőt ad ahhoz, hogy szembe nézzünk a nehézségekkel és felelősen részt vegyünk a társadalom életében. Az Ifjúsági Főváros projekt is azon dolgozik, hogy a fiatalok is részt vegyenek a társadalom fejlesztésében.

A filmet a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program Kollányi Ágoston-pályázatán támogatta.
A rendezvény a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Főváros, az Igen, tessék! mozgalom, az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Mathias Corvinus Collegium együttműködésében, a Magyar Művészeti Akadémia és a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósul meg, a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Főváros Budapest Központjának programjaként.


Hozzászólások:

Hozzászólok:
Válasz
  • Csoport: Guests
  • Regisztráció időpontja: --
  • Állapot:
  • 0 Hozzászóláss
  • 0 Hírs
^
Você pode assistir o vídeo acima pode perceber que uma quantidade de informações que é um curso aborda é gigantesca.

O Filipe Barcellos fez questão de compartilhar com todos os seus alunos coisas que nem eu que trabalho sem ramo da importação de 2013 não sei.

Essa é uma fórmula verdadeira para que não seja importante, desde que você aplique passo a passo com foco, determinação e dedicação.

Você não está satisfeito com o curso Academia do Importador é uma solução definitiva para você importar qualquer produto do exterior.

Então clique no url abaixo e assista ao próprio Filipe Barcellos explicando sua história, erros e decepções que você desenvolva também esta cometendo agora.

Acesse aqui para conhecer Academia do Importador!
Eu também passei pelos mesmos problemas com Filipe Barcellos conta no vídeo.

Pois desde 2013 que venho tentando importar produtos do exterior e em 2014 que conseguiu distinguir como verdades e mentiras do mundo Eletrônico.

Se na época é um treinamento completo e verdadeiro como o curso Academia do Importador.

Eu não tenho perdido tanto tempo tentando importar roupas originais, Abercrombie, Aeropostale, Tommy Hilfiger ...

A decisão está nas mãos
Espero que você tome uma decisão inteligente na sua vida e comece aprender passo a passo como importar roupas, relógios, tênis, perfumes entre outros produtos.

O que eu sou mais verdade e compre que é possível sim, mude completamente a sua vida através da importação de produtos.