Szerző: admin on 17-10-2015, 14:49
A TeCOMM Erdély online kereskedelmének a kiemelkedő eseménye. A rendezvényre október 21-22. között kerül sor Kolozsváron, Európa Ifjúsági Fővárosában.

A rendezvény keretén belül a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni a TeCOMM főtámogatóinak, az Urgent Cargus-nak a képviselőit, akik jelenleg az ország vezető szállítócégei közé sorolhatóak. Az Urgent Cargus jelenleg 140 hazai központtal, székhellyel, valamint több, mint 2.600 autóval rendelkezik. A cégnek jelenleg több, mint 2.900 alkalmazottja van. 2014-ben az évi tőkeforgalmuk 68 millió euró fölötti összeget ért el.
Az Urgent Cargus szállító cég friss sikerei, pozitív előremenetele a 2015-ös év első felére vezethető vissza, amikor ugyanis addigi befektetéseiknek köszönhetően sikerült felgyorsítaniuk, korszerűsíteniük és összehangololniuk szolgáltatásaikat a kliensek és a gyors, problémamentes ügyintézés érdekében. A megrendelések száma folyamatosan nő a B2B és a a B2C szektorban egyaránt, többek között az online platformjaiknak és marketingpolitikájuk fejlesztésének köszönhetően. Az online reklámfelületek, platformok igénybevétele a cég megrendeléseinek 50 %-át teszi ki.
„Figyelemmel követjük és folyamatosan fejleszteni, bővíteni igyekszünk az online kereskedelmi piacot és a B2B szektor forgalmát egyaránt. Előrejelzéseink 2015-re mintegy 1,3 millió euró értékű megrendelést mutatnak” – nyilatkozta Gian Sharp, az Urgent Cargus vezérigazgatója.

A TeCOMM keretén belül 2 napon keresztül előadásokat, nyilvános vitákat hallgathatnak a résztvevők, valamint angol, orosz és román szakemberek által vezetett, irányított workshopokon vehetnek részt. Olyan elismert cégek vezetői, képviselői lesznek jelen eseményünkön, mint az Urgent Cargus, FAN Courier, Mastercard, IKEA, Altex, Google, BITDEFENDER, iProspect (UK), eCommerceMasterplan (UK), Holistic Email Marketing (UK), Paravion, BestKids, stb. Az előadók közül ketten a World's Top 50 Email Marketing Influencer és a Top 10 eCommerce kommentátorok „toplistás”, világszintű képviselői.
A Libero Events által szervezett esemény ötödik évadának lehetünk a részesei Az esemény elsősorban az online üzletláncokat vezető üzletembereket célozza meg és azokat, akik szeretnének elkezdeni egy ilyen jellegű vállalkozást. Szívesen látják az online üzletfelületek marketingeseit, az e-commerce specialistáit, az online reklámmal, népszerűsítéssel foglalkozó szakembereket, az online designereket, valamint a hosting, telecom, ePayment, szállítások, financiális szolgáltatási területekkel foglalkozókat, érdeklődőket is.

TeCOMM 2015 Kolozsváron

„Kolozsvár 2015 TeCOMM-jának koncepciója a következő: Power to the customers. Az esemény ötödik évada 2 további rendezvényt is magába foglal, amely természetesen elsősorban szintén a turizmus és marketing területeken tevékenykedő szakembereket célozza meg: A Digital Travel Forum és a MarkDay” – nyilatkozta Bogdan Ciocian, a TeCOMM egyik főszervezője.
A Digital Travel Forum azoknak szól, akik a turizmus területén tevékenykednek: operátorok, utazási irodák ügynökei, légitársaságok képviselői, szállodai turizmussal foglalkozó szakemberek, stb. Az esemény résztvevői olyan népszerű előadók beszédeit hallgathatják majd, mint Ana Sipciu (Google), Remus Visan (Paravion), Eugen Potlog (Conectoo by Conversion) és Andrei Cismaru (Bitdefender).
A MarkDay pedig egy olyan digitális marketingesemény, amely 4 szakembert „egyesít” a szakterületen belül: Andrei Cismaru-t (Bitdefender), Anabela Luca-t (adLemonade), Claudiu Farcas-t (ProfitShare by Conversion) és Eugen Potlog-ot (Conectoo by Conversion). A fent említett szakemberek október 22-én konkrét tanácsokkal és praktikus megoldásokkal jönnek, és igyekeznek ellátni az eseményen résztvevő marketingcégek képviselőit.Hozzászólások:

Hozzászólok: