Szerző: admin on 30-09-2015, 14:15
Career Up!

Az AIESEC nemzetközi szinten a legnagyobb diákszervezetek egyike. Jelen vannok Kolozsváron, Európa Ifjúsági Fővárosában is.
Jelenleg a „Career Up” – „Karrierre Fel!” esemény újabb évadát készítik elő az érdeklődők számára. A „Career Up” az az esemény, amelynek keretében a fiatal, ambíciós, tettre kész fiataloknak lehetőségük nyílik kamatoztatni szakmai és egyéni kompetenciáikat, fejleszteni a készségeiket különböző workshopok, tréningek és felkészítők segítségével.
Az egyetemistáknak lehetőségük nyílik már az egyetemi év elején megtenni az első lépéseket egy sikeres karrier irányába. A „Career Up” esemény keretében bővíthetik ismereteiket a különböző cégek működését illetőleg. A rendezvényeken való részvétel egyenes út azon terület megismerésének az irányába, amelyet megcélozni, megpályázni vagy fejleszteni szándékszik a kolozsvári fiatal. Az eseményen való részvétel tehát garantálja mindazt a szükséges információt, amelynek a birtokában kell lennünk a siker érdekében.

Az ötödik „Career Up” közismert meghívottjai: Veress Zoltán, Călin Biriș, Bogdan Băbălău és még sokan – a fent említett személyek szívesen megosztják a különböző érdekeltségi felületeken szerzett tapasztalataikat, sikerük titkát a kíváncsi fiatalokkal. Úgy gondoljuk, hogy ez a közvetlen kapcsolat fontos lépés a karrierlétrán, mivel megtanítja a fiataloknak, hogy mit jelent vezető pozícióban lenni. A tréningek keretében a fiatal, már komoly szakmai sikerek birtokában levő fiatal cégvezetők megtanítják a fiataloknak azokat a praktikákat, amelyekből úgynevezett „aduászt” tudnak faragni és sikeresen tudják alkalmazni az érzelmi intelligencia, a marketing, a hálózatépítés és más érdekeltségi felületek szintjén. Az egyetemistáknak lehetőségük nyílik továbbá az integrálódásra olyan fiatalok körében, akiknek hasonlók a céljaik és az érdeklődési körük. A „Career Up” fő célja a fiatalok személyiségének és készségének a fejlesztése, hogy meg tudjanak felelni a különböző cégek és a foglalkoztatók igényeinek, elvárásainak.

„Eseményünk egy ugródeszka azoknak a fiataloknak, akik szeretnék fejleszteni szakmai kompetenciáikat, ezáltal komoly, jelentős lépéseket téve az „álomkarrier” irányába. Azok az egyetemisták, akik részt vettek a „Career Up” eddigi évadjain, tökéletesen meg voltak elégedve azokkal az ismeretekkel, amelyekre ezek keretében tettek szert, amelyek által fejleszthették készségeiket, nem is beszélve arról a fergeteges, meleg hangulatról, amely végigkísérte az események teljes időtartamát” – nyilatkozta Denise Duduială, az AIESEC kolozsvári részlegének elnöke.

A „Career Up” október 5-én nyitja meg kapuit az érdeklődők számára Kolozsváron, a Mărăști-téri mozi épületénél. A rendezvény október 7-ig látogatható, minden nap 14.00 – 19.00 óra között.
Az eseményen való részvétel ingyenes. Részletek: https://www.facebook.com/CareerUp
Az esemény része a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programnak.

Kontaktszemély:
Neamțu Diana,
Az AIESEC Kolozsvár PR szakembere
Tel: +40 745 183 121

Hozzászólások:

Hozzászólok: