Szerző: admin on 23-09-2015, 16:23
Jelöld őt a Romániai Fiatal Civil Szervezetek Országos Gálája díjra!

A romániai Fiatal Civil Társadalom Nemzeti Gálája díjazza azokat az ügyes és aktív fiatalokat, akik lelkesedéssel, szívvel-lélekkel vesznek részt a társadalom és a közösség érdekében történő munkálatokban, valamint közvetlen környezetük jobbá és lakhatóbbá tételében.
A szakterületek, amelyeket a Gála díjaz, igen színesek és sokrétűek: legalább annyi területet ölelnek fel, mint a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa Program. A paletta, amint már említettük igen színes és változatos, ezért minden lelkes és aktív fiatal számára megközelíthető. A legjobbakat díjazzuk!

Önkéntesek, művészek, technológiával foglalkozók, fiatal feltalálók, ügyes sportolók, az oktatás (legyen az formális vagy non-formális) lelkes támogatói és segítői, pályázatírók, környezetvédők, vállalkozni vágyók és vállalkozók – mindenki, aki egy kicsit szebbé és jobbá teszi ezt a világot akár különböző humanitárius tevékenységekkel – jelölhető alanyai a gálának!

Az iratkozás nyitott: jelölj a díjra egy olyan fiatalt, akiről úgy gondolod, hogy megérdemli, de saját magad is jelölheted adott esetben.
A jelölések október 21-ig nyitottak. A díjkiosztó gálára november 14-én kerül sor. A beérkezett jelöléseket, pályázatokat szakmai zsűri bírálja majd el – a különböző szakterületeknek megfelelően.

www.galasocietatiiciviletinere.ro

Hiszünk abban, hogy a fiatalok képesek megváltoztatni a világot. Sokan most is éppen azt teszik. Megérdemelnek egy díjat, munkájuk elismeréseként! Vagy akár többet is! Főleg akkor, ha önkéntes munkájukal, lelkesedésükkel, tenni akarásukkal egy jobb és szebb, igazabb társadalom építésén fáradoznak...a te érdekedben is!

Hozzászólások:

Hozzászólok: