Szerző: admin on 17-09-2015, 10:26
Red Army Choir Kolozsváron

Szeptember 21-én újabb nagyszabású bemutatónak lehetünk tanúi Kolozsváron, Európa Ifjúsági Fővárosában. A Red Army Choir és annak karnagya, Viktor Eliseev generális tiszteli meg egy lenyűgöző előadással városunkat.
A lélegzetelállító táncok és kosztümök mellett a Red Army Choir több zenei stílust is bemutat az érdeklődőknek: jelen lesz a kínálatban a hagyományos orosz népzene, az egyházi zene, a népzene, és különböző operarészletek (pl. a „Kalinka”, „Katiusha”, „Kernina” vagy az „Ave Maria”). A repertoár napjaink zenéjéből is nyújt ízelítőt az érdeklődőknek (pl. „Lucky” – Daft Punk és „Happy” – Pharell Williams stb.)

A Red Army Choir Kolozsvár után a fővárosban, Bukarestben is fellép. A Kórusnak több, mint 7.000 aktív tagja, képviselője van. Felléptek már minden kontinensen. Rajongóik száma meghaladja a 20 milliót.
A Red Army Choir az egyetlen katonai szervezet, amelyik megkapta a platinacsillagot az orosz művészek számára fenntartott sétányon. Tagjai közül 50.-en megkapták az Oroszország Emeritus Művésze Nagydíjat is.
A kolozsvári esemény része lesz a nagy sikernek örvendő, 2015 májusában elindult világkörüli turnénak.

Az érdeklődők elővételben válthatnak jegyet az előadásra a www.ticketnet.ro honlapról, az Eurolines és a Tui TravelCenter hálózatain keresztül, a Kolozsvári Állami Színház jegyirodájában, a Diverta üzletlánc hálózatain keresztül és a következő weblapokon: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, vreaubilet.ro, www.biletmaster.ro


Hozzászólások:

Hozzászólok: