Szerző: admin on 9-09-2015, 15:03
Az augusztusi Day 15 nyertesei

Az Untold arcai - 88 fényképész közös munkájából született meg a "digitális tabló" több, mint 17.000 portréval
Kik az augusztusi Day 15 nyertesei?Capture the sould of Transylvania / Surprinde sufletul Transilvaniei/ Ragadd meg Erdély lelkét elnevezéssel indította útjára az augusztusi projektjét a Day 15 szervezőcsapata. A felhívás azoknak a lelkes – profi vagy amatőr – fényképészeknek szólt, akik szenvedéllyel hódolnak hobbijuknak. Összesen 88 fiatal fényképész jelentkezett a versenyre, amely a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosának legnagyobb szabású eseményének, az Untold Fesztiválnak a keretében – és a területén – zajlott. A verseny célja az volt, hogy sikerüljön minél több szép és megindító pillanatot megragadni, megörökíteni a Fesztivál ideje alatt. Összesen 17.495 portrékép érkezett a szervezőkhöz, amelyekből a versenyzők elbírálása alapján kiválasztották a három nyertes portrét.

Az Untold Faces hivatalos oldala így „élő” emlékként őrzi tovább a Fesztivál hangulatát, örömét, megható pillanatait és annak a sok-sok embernek a portréját, akik a nyár közepén, Erdély szívében, Kolozsváron, Európa Ifjúsági Fővárosában együtt ünnepelték a fiatalságot.

Az Untold arcai versenyt hivatalosan szeptember 8-án a nyertesek kihirdetésével és a gratulációval zárta le a Day 15 szervezőcsapata. A verseny több szakaszban zajlott. Az első szakaszban, az Untold Fesztivál ideje alatt fényképészeink igyekeztek megragadni és megörökíteni a „fesztivál arcait”. Ahhoz, hogy portréik zsűrizés alá kerüljenek, a versenyzőknek fejenként 400 portrét kellett készíteniük és beküldeniük a szervezőknek, szabott kritériumok alapján. Ez volt a verseny második szakasza. Az utolsó szakaszban az elvárásoknak megfelelő fényképészek munkája zsűrizés alá került. Az elbírálás pikantériája, hogy a fényképészek versenyzők és bírák, zsűrizők és zsűrizettek is voltak egyaránt, hiszen az ő feladatuk volt a beérkezett fényképeket egymástól függetlenül rangsorolni.

Az Untold Arcai versenyre összesen 88 fényképész jelentkezett, amelyből 37-en jutottak el a zsűrizésig, így 370 portré került elbírálás alá. A zsűrizés egymástól függetlenül zajlott. Természetesen a saját képeit senki nem osztályozhatta.
A versenyzők számára szinte egy hónapnyi zsűrizési időt hagytunk, hogy legyen bőven idejük kiválogatni a – szerintük – legjobban sikerült fényképeket.

Az összesítés után, íme a nyertesekek:
I. hely: Ștefan Iulian Chirilus (4-es kép)
II. hely: Marius Mircea Neag (10-es kép)
III. hely: Marius Mariș - poza (4-es kép)


Az augusztusi Day 15 nyertesei

4-es kép - Ștefan Chirilus - I. hely

Az augusztusi Day 15 nyertesei

10-es kép - Marius Neag - II. hely

Az augusztusi Day 15 nyertesei

4-es kép - Marius Mariș - III. hely

A Day 15 szervezőcsapata nagyon köszöni mindenkinek a munkáját és a lelkesedését, a komolyságot, a versenyszellemet és a szép játékot egyaránt! Az Untold Arcai verseny célja a kezdetektől a fiatal tehetségek felfedezése, munkáiknak, készségüknek és képességeiknek a népszerűsítése volt.
Mindenkinek gratulálunk! Sikerült egy vagány, lelkes, fiatalos, bohókás, virtuális közösséggé összekovácsolódnotok ez alatt a pár hét alatt! Együtt sikerült megragadni, megörökíteni az Untold Fesztivál legszebb, legkülönlegesebb pillanatait! Mindenkinek nagyon köszönjük! Nagyszerűek vagytok!

Ők voltak a fényképészeink:
PORTRÉGALÉRIA FOTÓSAINKRÓL

A szavazatok alapján pár toplista, statisztika az Untold arcairól:

A legtöbb szavazatot kapott fénykép:
1. Marius Mariș
2. Marius Mircea Neag
3. Ovidiu Pîrvu
4. Cosmin Ignat
5. Ștefan Iulian Chirilus
6. Viorel Zagrean
7. Lehel Makara
8. Andreea Popa
9. Silviu Mihai Catoiu
10. Eduard Irimi
11. Alexandra Mărginean
12. Edvin Nyitrai
Érdekesség: az utolsó 4 versenyző a fenti toplistából ugyanannyi szavazatot kapott!

Az augusztusi Day 15 nyertesei


A következő 10-es toplista (a 3 dobogós fotó után):
1. Eduard Irimi – 3-as kép
2. Silviu Mihai Catoiu – 10-es kép
3. Ovi Pîrvu – 2-es kép
4. Marius Mariș – 10-es kép
5. Edvin Nyitrai – 2-es kép
6. Tudor Radu – 1-es kép
7. Loredana Chidean – 2-es kép
8. Alexandra Mărginean – 5-ös kép
9. Marius Mariș – 2-es kép
10. Cosmin Ignat – 10-es kép

Az augusztusi Day 15 nyertesei


Itt találhatjátok az albumot a 370 fotóval:
UNTOLD ARCAIHozzászólások:

Hozzászólok:
Válasz
  • Csoport: Guests
  • Regisztráció időpontja: --
  • Állapot:
  • 0 Hozzászóláss
  • 0 Hírs
^
афигеть!!! АФФТАРУ ЗАЧОТ!

---

Классика игр или стратегии