Szerző: admin on 4-09-2015, 08:31
Delahoya 2015

Románia leghosszabb életű elektronikus zenei fesztiválja, a Delahoya újjászületik a Boiler Events, az Electric Castel szervezőinek a támogatásával!
A 19-ik alkalommal megrendezett Delahoya elektronikus zenei fesztiváljára szeptember 12-én kerül sor a Gorbó völgyben: 24 óra zene és 2 színpad várja a műfaj kedvelőit!
Worakls, The Model, Shiver, Horace Dan D és Blanilla – ők azok az előadók, akikkel már biztosan együtt bulizhatsz!
A további fellépőkről hamarosan..

Románia első, és egyben leghosszabb életű elektronikus zenei fesztiválja, a Delahoya újjászületik idén ősszel a Kolozsvár melletti Gorbó völgyben, egy új zenei partner támogatásával, amely nem más, mint a BOILER EVENTS, az ELECTRIC CASTLE FESZTIVÁL szervezőcsapata!
A Delahoya az első fesztivál, amely egybe gyűjtötte az elektronikus zene romániai rajongóit. A Delahoya fesztivált először az 1997-es év során szervezték meg. A Boiler Events-el való partnerségi viszony minden bizonnyal komoly fejlődést és változásokat fog hozni a fesztivál életében az elkövetkezendő években: az új szervezőcsapat kitüntetett célja, hogy kitolja a fesztivál időtartamát, növelje a színpadok és a meghívott előadók számát.
„Kolozsvárnak rengeteg elektronikus zene rajongója van Horațiu Dumitraș „pionírmunkájának” köszönhetően. Ne feledjük, hogy Horace Dan D. a Delahoya fesztivál kezdeményezője és megalapítója! Bátran kijelenthetjük, hogy mindannyiunk szenvedéllyel dolgozik a zenéért – szeretnénk a legjobbakat, a legszebb és legmegismételhetetlenebb élményeket és hangulatot biztosítani azok számára, akik részt vesznek az ilyen típusú rendezvényeken. Meggyőződésünk, hogy együtt képesek vagyunk valami újat, maradandót hozni és alkotni egy olyan hagyományos, bizonyos tradíciókat követő rendezvény életében, amelyért emberek ezrei rajonganak nemcsak Kolozsváron, hanem Románia egész területén!” – nyilatkozta Teodor Negrea, az Electric Castle fesztiváligazgatója.

A Boiler Events szervezőcsapata igyekszik megkönnyíteni a fesztivál számára a nemzetközi, elismert, komoly hírnévnek örvendő előadók elérését és meghívását, valamint segítségére lesz kommunikációs és logisztikai téren egyaránt. A Boiler Events-el kötött partnerségi viszonynak a szervezők szerint évről-évre fejlődnie és növekednie kell.
„A Delahoya fesztivál az elmúlt években nagy népszerűségnek és telt háznak örvendett. Igyekeztünk mindig a legjobb körülményeket biztosítani a rajongóink számára. Partnerségünk az Electric Castle szervezőcsapatával új horizontokat nyit meg, új lehetőségeket biztosít és stabilitást nyújt a Delahoya fesztivál számára. Ez a következő évadunk, a 2016-os év számára különösen fontos, hiszen jövőre jubileumot ünnepelünk: 20 éves lesz a Delahoya elektronikus zenei fesztivál!” – nyilatkozta Horațiu Dumitraș.

Delahoya 2015


A Delahoya fesztivál nevét a Hója - erdőről kapta, ugyanis ez volt a fesztivál színtere az első években. A későbbiekben több helyszínnel is próbálkoztunk, így a kolozsvári reptéren és egy bizonyos bevásárlóközpont parkolójában is fesztiváloztunk már. 2015-ben és az elkövetkezendő években a fesztivál „átköltözik” a Gorbó völgybe.
„A Hója - erdő méltó és megfelelő, befogadó helyszíne volt a fesztiválnak évek hosszú során keresztül. Ideje viszont a jövő fele kacsintgatnunk, hiszen reményeink szerint a fesztivál évről-évre népszerűbbé és látogatottabbá válik. A Gorbó völgye ideális helyszín: tágas és közel van Kolozsvárhoz, tehát megfelel az elvárásainknak, hiszen fejleszteni és bővíteni szeretnénk úgy a látogatottság, mint a színpadok számának szempontjából a fesztivált. Emellett a jövőben reményeink szerint különböző alternatív programokon is részt vehetnek majd az ide látogatók” – nyilatkozták a szervezők.

A Delahoya fesztivál 2015-ös évada 24 órányi zenét, két színpadot és 20 meghívott előadót garantál résztvevőinek. A fesztivál szeptember 12-én déli 12.00-tól veszi kezdetét, és másnap délben, azaz szeptember 13-án 12.00-kor zárja be kapuit.
A jegyeket elővételben augusztus 24-től lehet beszerezni. Áruk: 30 lej.Hozzászólások:

Hozzászólok: