Szerző: admin on 1-09-2015, 13:54
DANGEROUS GAMES Kolozsváron

A Lord of The Dance – az ír tánc királyai visszatérnek Kolozsvárra! Az új show címe: Veszélyes Játékok – DANGEROUS GAMES!
A világ legnépszerűbb és legelismertebb táncegyüttese, az ír tánc királyai megtiszetlik jelenlétükkel Kolozsvárt, Európa Ifjúsági Fővárosát! Az új koreográfia fergetegesnek és „veszélyesnek” ígérkezik, DANGEROUS GAMES elnevezéssel. Michael Flatley, aki hiheteten és fölölmúlhatatlan tehetségének köszönhetően világszerte elismert és népszerű táncos, a Lord Of The Dance sztárja új produkcióval készült a nagyérdeműnek – az új koreográfia az ígéretek szerint 2 évtized megfeszített munkatempóját, energiáját, tapasztalatát ötvözi. Az ír tánc királyainak „veszélyes játékaira” idén ősszel, a kolozsvári Sportcsarnokban kerül sor. Az esemény része az Erdélyi Nemzetközi Zene- és Művészeti Fesztiválnak, amely a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa program keretében zajlik azoknak a szervezőknek a közreműködésével, akiknek a Lord Of The Dance első romániai „partraszállását” köszönhetjük.

Az ír tánc királyainak épp zajló világkörüli turnéjának egyik, számunkra talán a legfontosabb állomása Erdély szíve: Kolozsvár,a kincses város! Büszkék vagyunk arra, hogy a táncos-koreográfus, zseniális Michael Flatley és táncegyüttese Kolozsvár színpadán épp 2015-ben, az Ifjúsági Főváros évében látogat el hozzánk, és kelti életre a legendát. A show fölülmúlhatatlannak, egyedülállónak és fergetegesnek ígérkezik, ugyanis Flatley nem várt színpadi, látvány és koreográfiai elemekkel, különleges fényjátékkal is emelni szándékszik a show színvonalát és hangulatát, bevezetve a közönséget az ír mesék mitikus világába.

A Veszélyes Játékok, Michael Flatley rendezésében új horizontokat nyit meg, új szemszögből kívánja láttatni a produkciót. Néhány népszerű elemet megőriztek ugyan a Lord Of The Dance koreográfiából, viszont ezúttal a nagyszabású produkciót kiegészítették még háromdimenziós, holografikus elemekkel, és egy olyan szerkezettel, amely az optikai illúziókat napjaink legmodernebb techológiájával hivatott ötvözni, ezáltal olyan lélegzetelállító, háromdimenziós hatásokat keltve, amelyek egyedivé és megismételhetetlenné teszik az élményt a nagyközönség számára.
Összegezve az eddig elmondottakat, a szerencsés közönség lenyűgöző shownak lehet a szemtanúja, ahol a látványos koreográfia csak hab a tortán, hiszen a lényeg azokon a fergeteges és tehetséges táncosokon van, akik a táncegyüttes részét képezik, Flatley-el az élen – és ez még nem minden! A közönség legnagyobb örömére, a gyönyörű és tehetséges Nadina Coyle énekesnő játsza Erin istennő szerepét a produkcióban!

DANGEROUS GAMES Kolozsváron


A Veszélyes Játékok az ősz csúcseseményének ígérkezik Kolozsváron, Európa Ifjúsági Fővárosában, a Share Föderáció és a TIMAF szervezésében. A show keretében a közönségnek lehetősége nyílik bepillantást nyerni néhány óra keretében az ír mesék mitikus világába.
Az Erdélyi Nemzetközi Zene- és Művészeti Fesztivál (TIMAF) egyike a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa Program nagyszabású rendezvényeinek. Az esemény a kulturális rendezvények népszerűsítésére hivatott. A TIMAF „összművészeti seregszemleként” (előadóművészet, képzőművészet, díszítőművészet, irodalom, stb) kíván hozzájárulni Kolozsvárnak és térségének a fejlődéséhez, az itt élők nyitottságának az elősegítéséhez, valamint az ifjúsági és kulturális főváros projektek megvalósulásához.

Az eseményre október 10-én kerül sor este 20.00 órától a kolozsvári Sportcsarnokban. A Sportcsarnok 19.00-kor nyitja meg kapuit a közönség számára.

Jegyek elővételben a következő linkre kattintva vásárolhatóak: http://www.bilete.ro/eveniment-turneu-lord-of-the-dance-cluj-napoca-10-oct-2015 .
Hozzászólások:

Hozzászólok: