Szerző: admin on 26-08-2015, 14:41
Ilyen volt az Ifjúsági Pavilonban

Augusztus 20 és 23. között érdekes építményre figyelhetett fel mindenki, aki a Deák Ferenc utcán/ Eroilor-on járt. Igen, ez volt az Ifjúsági Pavilon!
A pavilon,amely négy napon keresztül helyszínéül szolgált az ifjúsági szervezetek tevékenységeinek.

Csütörtökön 12.00 órától indult a program. Az első nap kiállításokkal indult: Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum ötnyelvű Magyar feltalálók, valamint a Románia Magyar Cserkészszövetség Mi fán terem a cserkészet? anyaga volt megtekinthető vasárnapig az Ifjúsági Pavilonban.

Ilyen volt az Ifjúsági Pavilonban

A látnivaló mellett kikapcsolódási lehetőségekkel is szolgált a pavilion. A rossz idő következtében a délutáni előadás a Continental-ba költözött, de annál nagyobb népszerűségnek örvendett az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet XIX. Színjátszó találkozójának díjnyertes darabja, a Párisz angyalai.

Ilyen volt az Ifjúsági Pavilonban

Tartalmas volt a péntek is az Ifjúsági Pavilonban: cserediákok osztották meg tapasztalataikat csereprogramokról, azaz Nagy Zsuzsánna, Kotró Karola és Korodi- Vass Lóránt meséltek a cserediákként megélt élményeikről a résztvevőknek.

Ilyen volt az Ifjúsági Pavilonban

A jövő kutatói cím alatt az XVIII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia reál- és humántudományi szekcióinak díjazottai közül 7 hallgató mutatta be nyertes dolgozatát az Ifjúsági Pavilonban.
Téglásy Kristóf, a Nemzeti Család - és Szociálpolitikai Intézet ifjúsági főigazgatójának előadásán a NCSSZI támogatáspolitikájáról, valamint annak az ifjúságfejlesztési hozadékairól hallhattak a jelenlévők.
Késő délután a KMDSZ interaktív múzeumával találkozhattak az érdeklődők.

Az Ifjúsági Pavilonban szombaton sem állt meg az élet. A különböző kiállítások mellett, játszhattunk, hennás testfestést csináltathattunk, csocsózhattunk és éhségünket zsíroskenyérrel enyhíthettük.
A délután folyamán a Köz/Élet/Tér beszélgetéssorozat második felvonásán vehettünk részt, ahol meghívottak Eckstein-Kovács Péter, az RMDSZ volt szenátora, valamint Geréd Imre, az RMDSZ Ifjúságért felelős Ügyvezető Alelnöke voltak.

Ilyen volt az Ifjúsági Pavilonban

Az est a látványosságról szólt: a debreceni Lángoló Csigák tűzzsonglőr csapat kápráztatta el bemutatójával az Ifjúsági Pavilonnál járókat.

A zárónapon kiállításokkal, tánccal, fotózkodással, szórakozasással és sok nevetéssel találkozott minden arrajáró.
Az est folyamán, pedig kiderült, hogy ez a legkiválóbb helyszín mindazoknak, akik egy meseszerű környezetben akartak koncertet hallgatni.

Ilyen volt az Ifjúsági Pavilonban

Hozzászólások:

Hozzászólok:
Válasz
  • Csoport: Guests
  • Regisztráció időpontja: --
  • Állapot:
  • 0 Hozzászóláss
  • 0 Hírs
^
Seus back again once more hyperlinks Automáticos: O Plugin hotlinkplus On top of that lhe permite que você escolher palavras que serão convertidas em yet again 1-way back again backlinks de forma automática. Isso mesmo, você pode definir uma palavra-chave para cada um de seus hyperlinks, então, quando o plugin hotlinkplus encontrar essa palavra no seu arrange, ele vai converter em uma url apontando para o seu url de afiliado. Como você pode ver, o negócio é realmente criado para ser incrivelmente Key rated rated.